«Ұлттық нан өнімдерін (бауырсақ, қаттама) дайындаудың технологиясы және оларды жетілдіру жолдарын зерттеу»
Халықаралық Тараз инновациялық институты “Жаратылыстану” факультеті “Cтандарттау және ветеринариялық санитария” кафедрасына қарасты “Стандарттау және сертификаттау ” білім беру бағдарламасының студенттері Аруенова А.С., Әбу А.Е.
«Ұлттық нан өнімдерін (бауырсақ, қаттама) дайындаудың технологиясы және оларды жетілдіру жолдарын зерттеу» тақырыбы бойынша т.ғ.к. Маликтаева П.М. жетекшілігімен ғылыми зерттеу жұмысын жүргізуде.
2021 жылғы Қазақстан Республикасының жоғары оқу орындары студенттерінің ғылыми - зерттеу жұмыстары республикалық конкурсының үздік ғылыми жұмыстарының бірі атанып II дәрежелі дипломмен марапатталды.Бұл жетістік білім алуға құштар студенттерімізге ғылыми жұмыспен айналысуға бар жағдай жасалғанының дәлелі.